PERSONVERNERKLÆRING
Sist oppdatert 1. juli 2018

1) Hvem er behandlingsansvarlig?
Denne personvernerklæringen gjelder for Interart AS sine nettsteder. Interart AS – Org nr: 941 647 685 er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden www.interart.no. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Interart AS. Ta kontakt med kundeservice for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for våre øvrige produkter og tjenester.

2) Hva er formålet?
Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Informasjonen innhentes kun for å:
- ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester samt for å yte god kundeservice
- sende relevant informasjon
- få tilgang til våre produkter og tjenester

3) Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

4) Hvilke personopplysninger behandles?
Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Interart AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

5) Hvor hentes opplysningene fra?
Interart AS henter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider www.interart.no etter: – utfylling av kontaktskjema
– ønske om å prøve et av våre produkter eller tjenester
– kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
– påmelding til kurs
– nedlastning av dokumenter fra våre nettsider
– påmelding til å motta nyhetsbrev på e-post
- personlig kontakt med en av våre ansatte

6) Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Interart AS

Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til noen av våre produkter eller tjenester.

7) Utleveres opplysningen til tredjeparter?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Interart AS bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av.

8) Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Informasjon innhentes gjennom skjemaer på www.interart.no eller blir gitt Interart AS på annen måte, lagres i vårt CRM-system og ERP-system. Informasjonen slettes på oppfordring ved å kontakte mailinterart@interart.no eller når vi får opplysninger om endringer i arbeidsforholdet fra arbeidstaker eller arbeidsgiver.

9) Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldene personopplysningslov i Norge.

I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

10) Hvordan sikres opplysningene?
Ansatte i Interart AS har tilgang til selskapets CRM-System via personlig pålogging og har signert taushetserklæring i forhold til behandling av opplysninger som er registrert i systemet.

Dersom du mener at Interart AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

11) Kontaktinformasjon Interart AS.
Interart AS
Løxaveien 9
1351 Rud
Telefon: 67 17 64 40
Epost: mailinterart@interart.no